Title

Velkommen til nye medlemmer

Køb Odder byder velkommen til vort nye medlem

Hvem er vi?

LemonMarketing er et digitalt hus som hjælper virksomheder med at skabe online synlighed. Med kerne-kompetencer drejende omkring SEO, AdWords, Facebook, Analytics, Tag Manager, Search Console, CRO mm. er kompetencepaletten bred og erfaringen er lang. LemonMarketing har således i over 10 år arbejdet med digital markedsføring og hjulpet adskillige virksomheder – både store og små.

Hvordan kan vi hjælpe dig?
Juicen er blandt andet blevet presset for PhoneWorld (Odder), Velfac, Inspari og Verdo. Vores kundeportefølje er bredt repræsenteret og tæller både B2B og B2C kunder med forskelligartede forretningsområder. Det er ikke størrelsen på din omsætning, der er definerende for, om vi kan hjælpe! Har du et mindre marketingbudget kan vi hjælpe med at skabe størst muligt ROI. Herved kan du langsomt men sikkert vækste din virksomhed. Har du et større budget, ja så er det faktisk samme teori og øvelse.

Vi er lokale
Vi har selv siddet på ”din” side af juicebaren og bestilt digitale opgaver ved bureauer. En af udfordringer som vi stødte på, gang på gang, ved de forskellige bureauer vi købte ind hos er, at de ikke er lokale. Betyder det noget? Ja, det mener vi! De større bureauer koncentrerer sig om de få store profilvirksomheder de håndterer. Vi er her derimod for dig. Vi er lokale og vi vil dig rent faktisk det bedste.

Den lille test
Prøv at lav en Google-søgning på din kerne kompetence… Kommer din virksomhed frem på side 1?
Vil du ikke gerne findes på side 1?
Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, er du velkommen til at kontakte os?

Skolegade 102, Odder – Tlf. 28783588 - www.lemonmarketing.dk

 

 

 

 

 

 

 

Tine Mynster www.tinemynster.dk

Tine Mynster er sanger, sangskriver og kunstmaler bosiddende på Alrø Gamle Skole. 

"Med udgangspunkt i livet i og omkring mig, skriver jeg sange der kommer tæt på.

Mine sange såvel som mine malerier er ærlige og nærværende - og med klare toner og farver giver jeg kærligheden til livet et kunstnerisk udtryk. Jeg spiller koncerter, hvor livet gerne må mærkes - både til private og offentlige arrangementer.”

Se mere på hjemmesiden eller på

https://www.facebook.com/Tine-Mynster-681196471946892/?ref=bookmarks

 

MusikTine www.mynster.dk

MusikTine er musikalsk nærvær for børn og deres voksne.

“Igennem de sidste 25 år har jeg arbejdet med musik til børn og deres voksne,

og mine sange bliver brugt i hele landet - i daginstitutioner og gymnastikforeninger, og lige der hvor børn og voksne mødes. Jeg spiller koncerter til både små og store fester - men altid med musikglæden som medspiller.”

Se mere på hjemmesiden eller på https://www.facebook.com/MusikTine-1622724857949813/

De bedste hilsner

 

Aahavevej 9 i Odder       

Hos Hov Marine & Autocenter møder du et moderne værksted med et veluddannet personale.    
Vi sætter en ære i at give dig en førsteklasses betjening, så du hurtigt kan komme ud at køre igen!

Vi holder os ajour med den tekniske udvikling i moderne biler. Vores personale uddannes løbende og får derved kendskab til de nyeste teknologier, der hele tiden kommer i nye biler.

Vi er kvalificeret til at tage os af alle bilmærker. Det betyder, vi er godkendt til at udføre serviceeftersyn og reparation, uanset bilmærke eller årgang på bilen. De biler, der kommer på vores værksted, er derfor en skøn blanding af ældre og helt nye biler. Mange kunder har nemlig fundet ud af, at nyvognsgarantien bevares, når blot alle serviceeftersyn overholdes hos os.

Også salg af gode brugte biler:
Vores salgsemner bliver gennemgået fra A-Z på vores eget værksted og er professionelt klargjort før salg. Det samme gør sig gældende for emner i kommission.

Marineafdeling:
Vi har også mange års erfaring med alt inden for bådbranchen.
Vi tilbyder totalløsninger, hvor vi i tæt samarbejde med kunden løser opgaverne. Det være sig bundmaling, polering, reparationer m.m.
På service- og reparationssiden samarbejder vi med branchens bedste folk, ligesom vi på leverandørsiden kan skaffe alle tænkelige reservedele.


Vi står klar til at tage godt imod din bil eller båd, uanset om det drejer sig om reparation, salg eller klargøring.

image004.jpg@01D3BF5D
Kig forbi Aahavevej 9 i Odder til en kop kaffe og en uforpligtende snak.

 

 

 

Personlig træning i Odder

Sund og Stærk, Odder tilbyder personlig træning og kostrådgivning i vore egne lokaler i hjertet af Odder.
Her kan man kun træne sammen med sin personlige træner. Der er derfor fred og ro til at koncentrere sig om træningen og øvelserne, og man skal ikke vente på, at vægte bliver ledige.
Vores ambition er at hjælpe DIG med DIN træning og kost. Uanset om du er begynder eller har trænet i lang tid, er du velkommen hos Sund Og Stærk, Odder!
Vi tilbyder skræddersyede forløb til den enkelte. Disse forløb kan blandt andet være målrettet vægttab, livsstilsrelaterede sygdomme eller større muskler.

Kom til en uforpligtende samtale, så finder vi ud af, om personlig træning med Sund Og Stærk, Odder er det rigtige valg for dig.

Har du type-2-diabetes eller en anden livsstilsrelateret sygdom? Er du i tvivl om, hvordan du skal træne? Tag kontakt for en snak om din situation!

Vil du tabe dig?

Større muskler?

Forbedre din sundhed?

Vi bruger simple men effektive strategier, der virker!

Tag kontakt med det samme!  Tlf. 42405446    www.sos-odder.dk

Hilsen Thomas Klintø Laursen
Din personlige træner

 

NOVA Produktforretning

Vi opkøber alt i jern- og metal skrot samt brugte og nye maskiner, materiel, ting og sager. Restpartier, konkursboer, og virksomhedsophør opkøbes - vi tømmer alt, og gør rent efter os. Kontakt os, og få en go’ pris.

Vi har alt inden for nyt jern, derudover har vi altid et hav af brugt jern, brugte maskiner, gamle industrigenstande.

 

I vores butik finder du svejsetilbehør, skære og slibeartikler samt søm/skruer osv. til meget rimelige priser.

Vi har industrigasser, CO2 gas til kornsiloer, Ballon-Helium, Atmosfærisk luft og CO2 levnedsmiddel (til fadølsanlæg etc.)

Brændsel

Hos Nova sælger vi også brændsel til pillefyr, pilleovne og brændeovne. De produkter vi har valgt indenfor både træpiller og briketter er af absolut høj kvalitet, der kan måle sig med de bedste piller på markedet og med en brændværdi der ligger langt over traditionel brænde.

Varga træpillerne er svensk Producerede og fås i både 6 og 8 mm

Har du ikke selv mulighed for at hente dine træpiller eller briketter kan vi også tilbyde dig at levere dem.

 

NOVA v/Erling Budde Sørensen,  -  Ballevej 20  - Tlf. 86541154  -  www.nova-odder.dk

Kom og besøg os hos Boutique Mary – på gågaden i Odder

Velkommen i Boutique MARY. Vi er specialiserede indenfor et bredt udvalg af førende Danske dametøjs-mærker i størrelserne 36-50 og S-XXL. Vores kvalificerede personale er altid klar med spændende idéer og inspiration til enhver lejlighed.

Vi er meget stolte af vore butikker og sætter et dejligt og uformelt miljø i højsæde. Hos Boutique MARY lægger vi desuden vægt på, at det skal være hyggeligt og uforpligtende – derfor er alle køb også med fuld returret eller pengene tilbage. Så kig forbi én af vore butikker og få en snak med personalet i Boutique MARY. Vi glæder os til at se dig!

Vi værner om dig. ”Din tillid kan ikke købes – den skal vi gøre os fortjent til”

Boutique MARY er en nyetableret kæde af butikker (butikken i Odder er nr.8 i rækken) der primært henvender sig til den modne, stilsikre og modebevidste kvinde. Vi er en multibrand butikskæde som har for mål at give vore kunder en god oplevelse ved hjælp af personlig betjening, nærvær, inspiration og motiveret service.

Hos Boutique MARY er du kunden og kunden er i centrum.

Mr. Lønskov nu også I Odder

Mr. Lønskov har 3 butikker der ligget placeret i Viby Centeret og nu er den 4. butik netop åbnet i Odder.
De 4 butikker står for opgraderet herremode, sortimentsmæssigt som aldersmæssigt. Sortimentet dækker hele bredden fra de mindre kendte til de stærkt højprofilerede mærker – med en tilsvarende prisspredning fra det moderate til det eksklusive niveau.

​Der er noget for de fleste, og også aldersmæssigt dækker vi bredt. Mr. Lønskov kan betjene hele spændet af kunder fra unge til voksne mænd med både fritids- og erhvervsbeklædning. Hos Mr. Lønskov har vi også et stort udvalg af moderigtigt tøj i store størrelser, så kik forbi og lad dig inspirerer.

Service er et højt prioriteret varemærke i Mr. Lønskov. Vi er her for kundernes skyld, og opfatter det som vores allervigtigste opgave at rådgive og vejlede vores kunder i det omfang, de ønsker det. Målet er nemlig ikke salg for enhver pris. Målet er tilfredse kunder.

Ejerne af Mr. Lønskov er Per Dreier og Henrik Christensen.

Den nye butik i Odder åbnede 3.11.17.  på Torvet 7, 8300 Odder. Daglig leder er Allan Frederiksen
www.mr-lonskov.dk

  -  tlf. 86540131 - 24296160

På gensyn hos Mr. Lønskov

 

 

 

Velkommen til cykelsmeden i Odder

Odders nye butik- og cykelværksted. Du er meget velkommen til at kigge forbi Rosensgade 56 som er rammen om min nye butik- og cykelværksted.

Jeg hedder Dennis Bonnichsen, født i 1983, og er vild med cykler. Det har jeg været siden 1997, hvor jeg som 14 årig kørte Århus-København. Hvad der startede som et væddemål er endt som livsstil.

I 2003 fik jeg svendebrev på mine evner som klejnsmed, og i 2007 blev jeg cykelmekaniker – jeg er i ordets bogstavelige forstand cykelsmed.

Nu har jeg besluttet at udleve drømmen om at være herre i eget hus, og er startet i december 2017 i lokalerne på Rosensgade 56.
Ønsker du bare at få en faglig cykel snak, køb af ny cykel eller tilbehør, eller trænger din cykel måske til et eftersyn/reparation så kom til Dennis en passioneret cykelmekaniker som gerne vil tage vare på dine cykler!

Jeg glæder mig servicere dig i mange år.

Hilsen
Dennis Bonnichsen

Vore åbningstider er:  Mandag til Fredag 09:00 -17:00.
Lukket i weekenden

Tlf. +45 81 54 66 46
Info@cykelsmedenodder.dk
Rosensgade 56, 8300 Odder.

www.cykelsmedenodder.dk

    

 

 

 

Velkommen til CN Biler

...salg af biler, og reparation af alle mærker!
Vi har 20 års erfaring i salg og reparation af person- og varebiler, og vi er kvalificeret til at tage os af alle bilmærker. Det betyder, at vi kan udføre serviceeftersyn og reparation uanset bilmærke eller årgang på din bil....
Værkstedet råder over alt i moderne udstyr til test og reparation af person- og varebiler, og vi er specialister i udbedring af skader.
Pladeværksted:
Vi har også vores egen pladesmed med mere end 40 års erfaring, så vi kan også hjælpe hvis uheldet er ude og din bil bliver trafikskadet
Svends dæk:
I 2015 overtog Carsten sammen med sin søn Casper firmaet Svends dæk, firmaet servicerer både private og erhvervs kunder herunder også mange landsbrugskunder. Er du interesseret i et godt tilbud på nye dæk og fælge så kontakt os gerne….

Også udlejning af personbil og varevognsudlejning bl.a. kassebil til flyttetransport 
Ring og få et godt tilbud..

Carsten Nielsen 
CN Biler | Købmagergade 16 - Gylling | Telefon 86 55 13 71 | www.cnbiler.com

 

Torrild Julemarked & Michael Lund byder i år velkommen til Nordens nok største og bedste julemarked i 2017

Michael er den nye julemand der for 2 år siden overtog Torslow julemarked i det Gl. Mejeri i Torrild. Han har valgt at blive medlem af Køb Odder da han gerne vil knyttes lidt tættere på Odder, og håber også på at der med tiden kan skabes noget samarbejde med både byens forretningsliv og restauratører. 

Vi har blandt andet mekaniske nisser der cykler, blæser sæbebobler og slår kolbøtter til børnenes store fornøjelse.
Verdens største træsko med Nisse, samt verdens højeste Nisse på 12 m.
Mejeriet er pyntet med 250.000 lys og julekugler inde og ude.
Snekanon ved indgangen, der giver garanti for hvid jul hver weekend.
Veteranbil udstilling med Dr. Magrethes første bil, Kaj Munks sidste bil og Cadillacen der kørte Bjarne Riis da han vandt Tour de France i 1996.

Nyhed nyhed nyhed!

I år har vi lavet en helt ny HALLOWEEN  afdeling
samt en NYTÅRS afdeling med tusindvis af ting til billige penge.

Vi har åbent alle dage i efterårsferien(uge 42)
 I bydes alle velkommen til Nordens nok største og bedste julemarked i 2017

Vi ses hilsen

Michael Lund               

Torrilds Julemarked - Torrild Gl. Mejeri - Bygaden 30, Torrild, 8300 Odder
Tlf: 22748888 - Email: michaelwilsfort@gmail.com – www.pynttiljul.dk

 

Crossfit Varmeværket

Er et nyt træningscenter i Odder som lige er åbnet den 1. August 2017, beliggende på Ballevej 3.

Vores fokus ligger indenfor, yogakondition og styrketræning. Vores mission er at give dig den bedste oplevelse indenfor træning på en sjov og sikker måde.

Hos CF Varmeværket kan man både træne på hold eller man kan stå for sin egen træning i “Open Gym” området.

Sporten “Crossfit” er en træningsform som har vundet stor popularitet over hele verden indenfor de seneste år.
Sporten er konstant varieret og består af funktionelle øvelser som trænes ved høj intensitet.

Der bliver trænet både styrke, kondition og mobilitet og alle øvelser kan skaleres i vægt og sværhedsgrad så alle kan være med, på trods af alder og tidligere trænings erfaring.

Desuden er der en ny “workout” på programmet hver dag, så der er altid nye udfordringer at gå i kast med!

Ønsker du at starte med en gratis prøvetime så kontakt Tine eller Martin på tlf. 23813332

www.cf-varmevaerket.dk

….. Giv dem lige et LIKE

  

 

Genbrug er guld

Er loppemarkeder lige dig, så kom forbi og gå på opdagelse i den over 400 m2 store butik, der åbnede på Rådhusgade 96B i Odder den 1. juli

Portobello henvender sig til dig, der kan lide at gøre et godt køb eller salg på et loppemarked.

Hvis du ønsker at sælge, og på den måde tjene lidt ekstra penge, så kan du leje en reol, et tøjstativ eller en gulvstand.

 • Skal du have ryddet op i dit indbo
 • Har du fået indbo i overskud efter en flytning
 • Står du med et dødsbo der skal ryddes
 • Er du professionel kræmmer
 • Laver du kunsthåndværk i din fritid
 • Er I en forening, der gerne vil tjene penge  

Så er Portobello løsningen.

Du får udleveret prismærker, og du fastsætter selv prisen på dine ting. Prisen er fast, og der kan ikke "pruttes" med priserne fra købers side.

Portobello tager kun 10 % i provision af dit salg. Dette modregnes inden udbetaling. 

Portobello søger for at passe butikken samt markedsføring.

Du kan læse meget mere på www.portobello8300.dk

 

 

Annettes Haandstrik

”Min dejlige hobby – og mit arbejde”
Efter 5 år med webbutik og lager på Jernaldervej har jeg nu valgt at åbne butik på Holsteinsgade hvor AH Gardiner har ligget i årevis. Butikken er moderniseret i lyse og venlige farver og med nyt inventar, fyldt med garn i alle tænkelige farver og kombinationer.

Min passion for strik er en daglig glæde at kunne dele med andre. Tag derfor endelig kontakt hvis der er noget omkring garn og opskrifter, som du vil spørge om.

Butikken er åben tirsdag til lørdag.

Også strikkecafe´: Hver mandag aften afholder Annette strikke- og hæklecafé, hvor alle garnelskere er meget velkomne.

Se det store udvalg på:  www. annettes-haandstrik.dk

 

Trap Tours
LIVETS OPLEVELSER VENTER DIG

Velkommen til Trap Tours - Vi er et nystartet rejsebureau, belggende på Holsteinsgade 12 i Odder. Vi tilbyder studierejser, sprogrejser, 1-dagsture, krydstogter, busrejser, turistkørsel samt alle mulige rejser til en god pris, hvor alle kan være med. Se www.traptours.dk for de mange destinationer vi kan tilbyde, vi har også et stort program for 1/2 og 1 dags ture til seværdigheder og forlystelsesparker i Danmark. Kontakt os gerne for et godt tilbud. Tfl. 42 21 2282.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev på www.traptours.dk.
Hilsen
Stephanie Trap

 

Henrik Bo's køreskole

 NYT: 2. juni, samtidig med Odder by Night åbner jeg køreskole i ny-renoverede lokaler på Rosensgade 19, i den tidligere butik Fund/Molly. Derfor beslutningen om at melde mig ind i Køb Odder da jeg ved I har et stort netværk, og et godt sammenhold. Køreskolen har eksisteret i 23 år med personbil og 21 år med stor erhvervskørekort, og 9 år med MC. så derfor har jeg en stor erfaring og ekspertise med at gøre dig klar til trafikken. Hos Henrik Bo's køreskole foregår undervisningen så du forlader os med et smil.

 

I 2016 blev min kone Lone Gehrcke Jensen også kørelærer og startede på køreskolen i november måned.

Jeg er medlem af Danske kørelærer union, dku.dk

Undervisningen forgår primært i Odder, men også i Skanderborg, med køreskolen.dk

Du får den bedst mulige oplæring, uanset alder og kategori du ønsker at erhverve kørekort til.

Kontakt : www.henrik-bo.dk

Henrik Bo TLF. 40 81 13 10.

Lone TLF. 28 11 47 87.

 

 


Advokatfirmaet Isaksen & Nomanni Odder Aps

Er en moderne advokatvirksomhed med en lokal
profil og med kunder fra hele landet. Vi har et
netværk af gode samarbejdspartnere i ind- og
udland, og kan løse juridiske problemer, uanset
om det er helt lokalt eller rækker uden for
landets grænser.
Vi lægger vægt på at være den rigtige
samarbejdspartner for både private og
erhvervsvirksomheder. Vores klienter kommer
fra alle sider af erhvervslivet som håndværksmestre, detailhandlende, 
produktionsvirksomheder, pengeinstitutter, koncerner og
børsnoterede selskaber. 
Desuden rådgiver vi forsyningsselskaber, foreninger og private
personer.
Vi satser på effektivitet og dermed konkurrencedygtighed gennem maksimal brug af
informationsteknologi. Vi har de mest avancerede edb-systemer, direkte adgang til alle
relevante databaser og registre indenfor jura og erhvervsliv, og en rationel intern
sagsbehandling.
Advokatfirmaet har kontorer i Aarhus, København og Odder.

 


DERESBYGGERI.DK ApS

- kunden i fokus fra idé til færdigt resultat !
Det behøver ikke at koste en bondegård, at nå det ønskede resultat, når det gælder om at
optimere de hjemlige rammer!

Hos Odders nye tømrer- og snedkerfirma, DERESBYGGERI.DK ApS er vi ikke bange for at
tænke ud af boksen! Ved at kombinerer vores store faglige kompetence med kreativiteten, kan
det meste lade sig gøre - uanset hvilket budget du har at gøre godt med.
Vælger du os til at udføre tømrerarbejde eller totalentreprise, får du et økonomisk
sikkerhedsnet og en garantiordning som privat boligejer, fordi vi er medlem af Byg Garanti.
Vi udfører alt i tømrerarbejde, både ude og inde - og vi har især stor erfaring med
renoveringsopgaver. Vi er således de helt rette at tilkalde, når du for eksempel skal have piftet
70’er-villaen op til nutidens standard.
Vi elsker det gode håndværk og de unikke løsninger. Vi kommer gerne ud og tager en snak
med dig, om dine drømme, og vi kan således skræddersy projekterne lige præcis efter dine
ønsker og budget!
Kontakt os allerede i dag!
26 20 20 54 ⎜ kontakt@deresbyggeri.dk / Find os på Trustpilot og håndværker.dk

 

Go´ Gulve

Er en enkelt mands virksomhed som udfører og levere gulv arbejde med fokus på visuel og
funktionel kvalitet. Go´ Gulve er indehaver af vådrumscertifikat der sikre en korrekt
opsætning samt svejsning af vådrumsvinyl efter nyeste lovkrav.
Alt i gulve, blandt andet:

 • - Afslibning og behandling af
 • - Gulve og trapper
 • -Trægulve
 • - Tæpper
 • - Linoleum
 • - Vinyler
 • - Vådrum

Samt salg af ovenstående
Kontakt os for et uforpligtende tilbud på tlf. 22 34 57 50
eller info@gogulve.dk

 


Jewanzoom, Filmfotograf Jewan Sedo

Jeg er leveringsdygtig i alt lige fra romantiske
bryllupsfotos til reklamefilm.
Den 1. marts åbnede jeg atelieret Jewanzoom på
Banegårdsgade 14, som er nabo til Aldi.
Jeg tilbyder alt lige fra produktion af reklame- og
musikfilm til ganske almindelige familiefotos.
Om nogle få måneder er jeg færdigudlært ved Aarhus Global Media, som bl.a. leverer
udsendelser til TV Østjylland. Her har jeg i sagens natur arbejdet med filmproduktion, og det
er også det, jeg nu får eksamenspapir på.
Jeg stammer fra Syrien, er kurdisk flygtning og i 2010 blev jeg gift med Lilaf Jaffa, som også
stammer fra Syrien. Hun er ved at uddanne sig til portrætfotograf, og drømmen er at hun med
tiden skal ansættes i atelieret.
Så skal I bruge en reklamefilm omhandlende jeres firma, flotte knivkarpe billeder af jeres
firma/butiksfacade eller medarbejdere, eller måske nogle gode billeder til familiealbummet
til den næste fest, er jeg klar til at hjælpe jer.

 

HOLMELUND

Den nye herretøjsbutik på Rosensgade 38, vi åbner torsdag 2. marts.
Holmelund er butikken der henvender sig til manden der
ønsker at være klassisk smart til både hverdag, arbejde
eller en tur i byen, og for hvem høj service og faglig
ekspertise er vigtigt.
HOLMELUND ejes af lokale Jan Holmelund som har en
stor passion for tøj samt mange års erfaring og dermed et
højt branchekendskab.
Hos HOLMELUND vil vi ikke gå på kompromis med
kvaliteten. Derfor forhandler vi også kun gode og
velkendte danske, tyske og amerikanske leverandører for
hvem kvalitet og god pasform er vigtigt.
HOLMELUND er til dig der gerne vil klædes på uden at
blive klædt af.
Hos HOLMELUND står vi altid klar til at hjælpe dig med
at finde dit næste stykke tøj eller hjælpe dig med at finde
lige netop din stil. Skoene har vi selvfølgelig også.
Vi glæder os til at se dig i vores inspirerende butik.
Reception i butikken lørdag 4/3. kl. 14.00-17.00 alle er velkomne.
Hilsen Jan Holmelund

 

Anne Kejser lægeeksamineret kosmetolog & negletekniker

I 2014 startede jeg egen virksomhed med henblik på at drive klinik i
en del af vores private hjem på Stampmøllevej.
Jeg er uddannet negletekniker med gelé hos Peak i 2014, dernæst
taget uddannelse med akryl ved Magnetic 2015 og senest igang med
upgrade uddannelse med gelé også hos Magnetic.
I 2016 blev jeg lægeeksamineret kosmetolog fra Viborg
Helsepraktik. Uddannelsen indeholder bla. Læren om
dermatologi, hudtyper og tilstande, kemi, hudsygdomme,
vitaminer og mineraler, voksbehandlinger, makeuplægning ,
farvning og retning af bryn og vipper mm.
Jeg tilbyder også f.eks. pigeaften med bobler, Polterabend
arrangementer - mulighederne er mange, kontakt mig for at
høre nærmere, vi skræddersyr et arrangement der passer til jer.
Jeg glæder mig til at byde dig velkommen i min klinik på
Stampmøllevej 5 tlf. 41812024 www.annekejser.dk
 

Jønsson Glas

Din lokale glarmester i Odder og omegn.”Alt i glas og ramme”.
Firmaet har eksisteret siden 1944 og ligger i dag på Skovdalsvej lige overfor Retroen.
I dag er det en ny mand der står med glasskæreren i hånden nemlig 39-årige Toke Heil Andersen som oprindelig er udlært møbelsnedker men har været i mesterlære hos John Toft for efterfølgende at overtage Jønsson Glas i 2016.

På værkstedet på Skovdalsvej tager Toke sig også gerne af indramning og restaurering af billeder, her er der er et helt rum dedikeret til dette formål.
Jeg kommer også gerne ud og giver et tilbud på nye glasfacader og døre.
Toke gør opmærksom på at firmaet har døgnåbent og svarer telefonen alle ugens 7 dage.

 

Cafeen i Hou

Vi ligger helt ude på havne kanten med en særlig charme, og hvor man kan opleve det hyggelige havnemiljø. Fra Caféen kan man tydeligt se både Tunø og Samsø.
Målgruppen er børnefamilien, folk der sætter pris på særlig mad og gode vine. Prisniveauet frister også til et spontant besøg. 

Desuden trækker de særlige musikalske indslag mange mennesker til fra hele den jyske østkyst og sommerlandet.Vi serverer dejlige maritime retter, som er lavet på gode råvarer fra land og hav. Herudover er der mulighed for at sidde udenfor på kajen og nyde en cafélatte eller en kold fadøl til den smukke udsigt udover Hou havn.

I ny og næ bliver den gode mad og vin ledsaget eller efterfulgt af et varieret udbud af hyggelig live-musik. Cafeen har i årenes løb i takt med det stigende antal gæster, undergået mangen en finurlig knopskydning, så den i dag fremstår som et meget personligt, sjovt, kitchet rå look med sand på gulvet og med en særdeles serviceminded beværtning.

Der er altid åbent fra påsken og frem til oktober måned. Og i vintermånederne spontant åbent i weekenderne.

 

K9-line Nordisk Hundeudstyr og Foder

Den 10. januar åbnede Christina Månsson og Jesper
Lambæk, deres nye butik på Holsteinsgade i Odder.
K9-line, som ud over specialdesignede og håndlavede liner
og halsbånd i det bedste læder og gummiproduktet Biothane
også vil have kvalitetsfoder og legetøj på hylderne. Bagerst
i butikken vil parret på skift sidde og fremstille halsbånd og liner på bestilling.
K9-line er en mindre virksomhed med kundekreds ved:
Politiet – Forsvaret - Hjemmeværnets hundetjeneste - Vagt firmaer – hundeklubber - Privatpersoner
Vi har mange års erfaring inden for:

 • Miljøtræning
 • Socialisering af hvalpe
 • Hjælp til opstart af spor
 • Hjælp til opstart af lydighed
 • Hjælp til udvælgelse af hvalp/hund
 • Kendskab til foder og sundhed
 • Fordelskort: Hver 10 sæk foder er gratis


Vi glæder os til at se jer i butikken, og
tag gerne jeres hund med.
Hilsen Christina og Jesper

 

Hos Aluflam er vi eksperter inden for brandglasløsninger i glas og aluminium. Vi har mange
års erfaring i at udvikle kvalitetsprodukter, der opfylder såvel byggetekniske- som æstetiske
krav. Vores produkter er gennemprøvede hos førende brand-institutter, og vi går ikke på
kompromis med kvaliteten.
Aluflam er en familieejet virksomhed, med mere end 25 års erfaring inden for brandsikre
konstruktioner i glas og aluminium til facader, vinduer, døre, skydedøre, ovenlys og glastag.
men leverer også alm. facadepartier i alu, såsom opgangsdøre og erhvervsfacader. Vores
designs spænder fra standard-udformning til mere kompliceret specialdesignede løsninger.
Aluflam samarbejder med arkitekter, entreprenører og bygherrer hele vejen igennem fra
projekteringsfasen til levering og montering af færdigt produkt.


Aluflam har i mange år været en aktiv medspiller på løsning af brandtekniske udfordringer på
sygehuse, skoler, plejehjem, museer, andre offentlige byggerier, hoteller, kontorbygninger.
Vi har hovedkontor i Roskilde, og har valgt at placere vores Jylland/Fyns afd. i Odder

 

 

Brandts Tæpper.

Jakob Eskildsen og Carsten Nortvig er de 2 nye men erfarne ejere der sammen har købt forretningen i Odder.
Til daglig er det Jakob Eskildsen der bliver leder af Brandts Tæpper i Odder. I forvejen ejer Carsten Nortvig Platan Tæpper i Horsens, og der har de to arbejdet sammen siden 1995.


Den sidste måneds tid har de haft travlt med at sætte butikken i stand. Der er kommet mange flere tæpper, trægulve og andre varer ind, også ægte tæpper, så der nu er et større udvalg. Det så tomt ud, da vi rykkede ind, men nu bugner butikken med nye spændende varer siger Jakob Eskildsen.
En af fordelene ved at have to butikker er, at de kan trække på hinandens mandskab og lagerfaciliteter, - og dermed have dobbelt så mange varenumre på lager.
De nye ejere har overtaget en montør og håber, at der bliver brug for flere ansatte på sigt. Desuden vil der også blive solgt gardiner i butikken, da Carsten Nortvig også er medejer af Boje Gardiner. 
Foreløbig skal forretningen blive ved med at hedde Brandts Tæpper, men er trukket ud af Garant-kæden. Så nu kan kunderne bare komme an – vi er klar, siger Jakob med et smil.

 

 

Helles Pølsevogn

Vi sætter en ære i at servere klassisk grillmad i høj kvalitet og med godt humør.

Nu er det Helle Slyngborg der langer pølser og burgere over disken da hun har overtager Lars’ Pølsevogn her ved årsskiftet.
Helle fortæller hun er 49 år og bor i Over Randlev sammen med sin mand, og har i forvejen erfaring med fastfood branchen da jeg de seneste ni år hver sommer har arbejdet i Vaffelhuset ved Saxild Strand. 
Det er ikke meningen at der skal ske store forandringer på pølse-vognens menukort.
Den populære ribbenssandwich bliver der ikke pillet ved. Og det samme gælder den hjemmelavede agurkesalat, siger Helle. 
- Pølserne er i den gode ende uden tilsætningsstoffer. Men jeg overvejer, om jeg på sigt skal lave en slags gourmethotdog. En sundere hotdog. Min mand og jeg elsker begge grillmad, så vi tester gerne nye varianter, siger hun og griner.
Hele familien er med på ideen med købet af pølsevognen, og det er meningen at den mellemste datter, Malou Bentzen på 24, skal hjælpe til.
Vi vil gerne bidrage til livet omkring Polititorvet og Helles Pølsevogn, som forretningen nu skal hedde.

 

Thaifoodhome & Sushi · Rosensgade 36 ·Tlf. 86 55 24 14

Mad er min passion - min kunst er at skabe en lækker og overraskende menu.
Jeg elsker at lave mad og har lavet thai mad siden jeg var barn. Jeg har arbejdet som selvstændig kok, lige fra et
gade køkken til store restauranter i Bangkok i mange år.
Gæstemenu laves både til små og store arrangementer fra 10 personer og opefter. Overrask dine gæster med en
dejlig eksotisk menu, frokost eller aften. Alt er tilberedt fra de bedste og friske råvarer, og kødet er selvfølgelig af høj kvalitet.
Maden bliver tilberedt med omsorg af vores dygtige thai kokke der forstår at lave maden med hjertet da de elsker at lave mad..
I kan uforpligtigende ringe og få en snak om hvad I godt kunne tænke jer så sammensætter vi i fællesskab den helt rigtige menu
også til jeres fest.
Vi glæder os til at høre fra dig.

 

BeautyCars – Professionel Bilpleje

- Primært med afsæt i begrebet ”Detailing” – som er en
særlig perfektioneret og grundig form for kosmetisk pleje af biler - udfører vi behandlinger på
alle bilens ydre og indre overflader, med målene om at få bilen til at fremstå bedst muligt
såvel som at beskytte dette resultat, så at det holder i fremtiden.
Igennem flere år har vi arbejdet med en lang række af de førende og bedste
produkter på markedet. Vi tilbyder bestemte lakmæssige behandlinger, og
benytter lige præcist den produktkombination, som får den
pågældende bil til at fremstå bedst muligt.
Dette betyder, at processen bliver udført med varierende produkter fra forskellige
mærker, alt efter hvad der fungerer bedst på den pågældende overflade. Dette sikrer, at enhver bil får den bedst mulige behandling.
BeautyCars – Professionel Bilpleje er desuden et af Danmarks få Opti-Coat centre, og det er
vi meget stolte af. Optimum Opti-Coat er til dato den mest gennemtestede og gennemprøvede
form for coating på markedet. Når lakken er behandlet med Opti-Coat, er det coatingen som
danner overfladen på lakken, og i et langt tykkere lag end lakforsegling og voks gør.
Opti-Coat modvirker også ridser i højere grad end bilens originale lak, og samtidig har den de
elementafvisende egenskaber som gør den daglige vedligeholdelse nemt og overkommeligt.

 

fabos - bo- og aktivitetscenter

fabos er noget ganske særligt – hvis vi selv skal sige det.
Vi er et lille, overskueligt sted for udviklingshæmmede voksne, hvor de kan bo
eller arbejde – eller begge del på én gang.
Det hele ligger inden for 400 meter. Både som bruger og beboer virker det meget
overskueligt, og du kan hurtigt komme til og fra arbejde – uafhængig af transportmidler.

Som personale er det oplagt at hjælpe i de andre afdelinger. Det betyder, at vi er meget
fleksible. Vi kan i særlig grad indrette os efter beboernes og brugernes behov. Vi lægger vægt
på at være godt uddannede, og vi har hele tiden fokus på vores etik og holdninger.

fabos har 31 beboere i tre forskellige afdelinger. Aktivitetscentret er arbejdsplads for omkring
60 voksne udviklingshæmmede.

Vi har brug for dig og din virksomhed!
Så kort kan det siges. Den gode nyhed er, at vi ikke vil have jeres penge - vi vil blot hjælpe
jer med nogle af jeres arbejdsopgaver - så I hjælper jer selv ved at hjælpe os.

Opgaverne giver de udviklingshæmmede en aktie i arbejdslivet, hvor de får et værd og hvor
andre er afhængige af deres indsats.

Hvis I er interesserede i at samarbejde med os om mindre opgaver, kan I henvende jer til
fabos på tlf. 87800622 eller maile fabos@odder.dk

fabos – det er da et mærkeligt navn!
Vi har altid heddet fabos, men betydningen af bogstaverne har ændret sig med tiden. Nu symboliserer de vores værdier:
Fællesskab – Aktivitet – Begejstring – Oplevelser – Samarbejde.
 

Akropolis Den Græske restaurant

Beliggende på gågaden/ Rosensgade 26
... Hvis du drømmer om en tur til Grækenland, skal
du starte med at smage de mange lækre retter den
græske restaurant Akropolis kan tilbyde på
Gågaden. Start evt. med nogle tzatziki, fortsæt med
en græsk salat, hvor lækker feta og sorte oliven er
en selvfølge. Men måske er du mere til moussaka?
Dertil en lækker hovedret... og bliv fortryllet af
Middelhavets dufte af græsk gastronomi.
Rigtig god appetit. – Vi glæder os til at se jer i
vores hyggelige restaurant.
Hilsen Mario

Arthur Andersen Transport/Odder Vognmandsfirma

Vi foretager både lokal og national vognmandskørsel. At
drive vognmandsforretning i det østjyske forbindes ofte
med motorvej E45. Vores store markeder i Århus og
Horsens områderne har dog indtil 2015 manglet det
bindeled vi nu har fået i form af Odder Vognmandsfirma.
Områderne i og omkring Odder, Skanderborg, Hov,
Hovedgård, Malling, og en perlerække af mindre
landsbysamfund har stor vigtighed for Arthur Andersen
Transport og disse er nu blevet mulige at servicere effektivt.
Vi er specialister i trætransport, montageopgaver, bådtransport, maskin- og fabriksflytning.
Vores hurtigløbere samt entreprenørkørsel udgør en stor del af Arthur Andersen Transport, og vi
har lastbilkraner op til 100 TM blokvogne
Vi vil gerne støtte op om erhvervslivet og detailhandelen
i Odder og har derfor tegnet et støttekontingent i Køb Odder
Til orientering: Arthur Andersen var flinke at tilbyde sin
hjælp med både transport og opsætning af det store Torve
juletræ.

Køb Odder, siger mange tak til Arthur Andersen Transport.
Vi byder Akropolis Restaurant & Arthur Andersen Transport velkommen i handelstandsforeningen
- husk vi støtter op, og henviser til vore medlemmer


Hos Mulle, Pizza & Kebab på Gågaden

Hos Mulle går vi ikke på kompromis med kvaliteten af vores pizza´er. Alle
vores ingredienser er af højeste kvalitet og så vidt muligt fedtfattigt. På
denne måde, kan vi tilbyde den bedste smagsoplevelse.
Vi bruger Samsø osten til vores pizza'er, da dennes kvalitet består af mælk
og ikke diverse pulver produkter. Vi tilbyder også en grov dej til vores
kebab ruller og pizza'er - som er sundere, lettere fordøjeligt, lidt mere
rustik i smagen og mætter noget mere. Derudover relancerer vi oval
pizza'en, som er en gammel kending.
Byens måske mest kendte Pizzaria nu også medlem af Køb Odder
Vi byder Mulle velkommen i handelstandsforeningen - husk vi støtter op, og henviser til vore medlemmer

 

 

Vi tilbyder alle former for låseservice.

 • · Kopiering af nøgler
 • · Gravering af skilte
 • · Salg af hængelåse, cykellåse, dørspioner og sikkerhedskæder
 • · Montering af dørpumpe, adgangskontrol og porttelefon
 • · Montering af magnet- og motorlås samt funktionelle låsesystemer
 • · Omlægning og omkodning, hvis du skal have nye nøgler
 • · Alarmer

Kontakt os og få et gratis låsetjek


Kølemanden.dk

Selskabet drives ud fra devisen ”Vi holder hvad vi lover – også den rette temperatur” er Kølemanden.dk ApS
et selskab man kan regne med – døgnets 24 timer, 365 dage om året.
Manden bag rattet:
Michael Møller er uddannet elektriker og kølemontør. Han sætter
en ære i sit daglige virke og har en mangeårig erhvervserfaring,
som også breder sig ud over de to nævnte uddannelser.
Født, opvokset og uddannet i Odder, giver det Michael et bredt
lokalkendskab med mange gode forbindelser også til andre
erhverv.
Kølemanden.dk ApS er en fortsættelse af Skanderborg Køl &
Elreparation ApS.
I dag er det Michael Møller, der sidder bag rattet.
Vi bakker op om Køb Odder, og det lokale erhvervsliv.
Hilsen, Michael Møller

 

Odder IGF Fodbold

- Vi satser på bredden og spreder glæde i "toppen"

Odder IGF Fodbold er en stor klub med mere end 110 årige historie og Odder IGF Fodbold er i stadig vækst med ca. 1100 medlemmer og ca. 100 trænere og ledere og er dermed en af Jyllands absolut største. Vi er en driftig og velfungerende klub og et stort aktiv for Odder Kommune.
På klubbens hjemmeside www.oigf-fodbold.dk kan I se vi har hold i alle aldersgrupper, lige fra old-girls/old-boys til de yngste pige- og drengehold, i alt over 60 hold. Iøvrigt har vi et rigtigt godt samarbejde med Spektrum Odder og Odder Kommune samt byens erhvervsliv.
Vi støtter gerne op om Køb Odder, og glæder os til at deltage i Køb Odders Shopping By Night den 3. juni hvor vi laver masser af aktiviteter på Torvet.
Hilsen Odder IGF Fodbold

Din tandlæge i Odder, Rosensgade 14

Kvalitet, tillid og god service
Vi værner vi om din tandsundhed og har tid til dialog og
spørgsmål. Vi vil opnå et omdømme som den foretrukne tandklinik!
Klinikken tilbyder…alle former for tandbehandling – lige fra det
regelmæssige tandeftersyn til det mest avancerede.
Bente Maarbjerg Canter
Jeg er uddannet Tandlæge fra Aarhus Tandlægehøjskole i 1987
Har en bred erfaring indenfor alle typer af tandbehandling – også de mere komplicerede
særlige interesseområder er kosmetisk tandbehandlinger, bidfunktion og kirurgi
og sætter en ære i at levere et godt håndværk. Sørger for at være opdateret og deltager flittigt i
efteruddannelseskurser. Anvender dagligt akupunktur i forbindelse med behandlinger.

Land & Fritid Højmarkvej 1, Odder

Vi levere kvalitet og professionel rådgivning til alle med 
hus, have og kæledyr. Vi fører et fuldt program af 
kvalitetsprodukter fra flere professionelle leverandører.
Land & Fritid er en landsdækkende butikskæde med 41 
butikker. Vi fører en lang række produkter inden for 
foder, gødning, hegnsartikler, udstyr til hest og rytter 
samt kæledyr, biobrændsel, telefoni, forsikringer, alarmer 
og meget mere – og vi gør alt for, at det skal være nemt, 
sikkert og trygt at være kunde.
Land & Fritid er en butikskæde under DLG Service A/S – en del af DLG koncernen.

VitaPark Odder, tidligere Odder Sygehus.

Odder Kommunes formålet med overtagelsen er at 
skabe et center, hvor aktiviteter inden for sundhed, 
erhverv og kultur kan gå hånd i hånd. 
VitaPark er nået langt indenfor realiseringen af 
planerne. Mange nye sundheds- og wellness-aktører er kommet til. 
Erhvervshuset VokseVærket er allerede fuldt 
udbygget som domicil for UdviklingOdder og
ca. 18 mindre iværksættervirksomheder.
Kulturen har holdt sit indtog i det vi i dag kalder KunstVærket, med udstillinger, koncert-
arrangementer, teaterværksted, kunstværksteder, kulturfestival og park-arrangementer.
Vi er nået langt, men der er stadig mange muligheder, der arbejdes fortsat på at udvikle, 
forbedre og tiltrække flere aktiver indenfor de oprindelige målsætninger.

Restaurant Skovbakken

I starten af 90 ́erne købte vi Restaurant Skovbakken, og lige siden har vi drevet 
stedet som selskabsrestaurant. God dansk traditionel festmad, fremstillet af de 
bedste råvarer, er vort varemærke.
Restaurant skovbakken ligger smukt og idyllisk placeret tæt på Odder centrum, her er skov, 
park, fuglesang, parkeringspladser, kunst og kultur - de perfekte rammer for en vellykket fest. 

Med venlig hilsen

Marian & Jørgen Teglborg

home:

Landsdækkende ejendomsmæglerkæde med godt lokalkendskab.
Vores forretning i Odder er beliggende på gågaden Rosensgade 26, med 
ejendomsmægler og daglig leder Jesper Lund. Vi lægger vægt på at have et godt 
lokalkendskab, så vi kan rådgive både køber og sælger bedst muligt, vi er klædt på til at håndtere din 
bolighandel fra A til Z.
På home.dk har vi op til 350.000 besøg hver uge og har flere gange vundet priser som brugernes og 
eksperternes foretrukne bolighjemmeside i Danmark. 
Vi vil arbejde hårdt for at blive din foretrukne ejendomsmægler, vi er først tilfredse når du 
anbefaler os til andre.

Odder Begravelsesforretning

v/Jakob Houkjær, Møller Rasmussens eftf. Odder Begravelsesforretning har siden 1948 været 
byens begravelsesforretning. Forretningen lå i flere generationer på Rosensgade/gågaden, men flyttede 
for tre år siden til Rådhusgade 4. Vi leverer traditionelle bedemandsydelser og alt nyt 
inden for branchen. Med stor erfaring, respekt, tillid og tryghed i generationer er Odder begravelses-
forretning den bedst etablerede bedemandsforretning i Odder og omegn. Forretningen beskæftiger to eksaminerede bedemænd Jakob og Preben, begge tidligere Falck reddere. Jakob Houkjær overtog forretningen i 2015 og har i dag også 
afdelinger i Skanderborg, Hørning og Ry. Vi træffes alle døgnets 24 timer.

Chokoladehimlen.dk

Himmelsk service og gourmet-smagsoplevelser
så englene synger! Det er Chokoladehimlen.dk …..

Chokoladehimlen.dk handler om stor passion for den
gode smag, ordentlig kvalitet og meget stor
nydelse! Og så handler det om den uovertrufne
service. Derfor prøver vi at hjælpe på alle tænkelige
måder. Personligt. Derfor kan du altid få pakket ind og
sendt gaven direkte til den glade modtager. Og vedlagt
din personlige hilsen - skrevet i hånden, naturligvis.
Vi har også udviklet et koncept hvor du selv kan
arrangere din egen chokolade-smagning. Vi har pakket
det hele for dig - så det er bare om at kaste sig ud i
smagsoplevelserne!
Det er i vores store interesse at udbrede gode smagsoplevelser - og skabe glæde. Vi hører
rigtigt gerne fra dig, med ris & ros og ideer til nye tiltag. Vi er altid med på en "smager".
Lisa Møller Langballe, Direktør

3 PLUS revision

Vi rådgiver virksomheder inden for
regnskab, revision, skattemæssige- og
finansielle forhold samt virksomhedsetablering
og forretningsudvikling.
Vi betjener et bredt udsnit af kunder
inden for handel, håndværk, industri,
sundhedssektoren, ejendomsselskaber,
liberale erhverv m.v.
Hos 3 PLUS revision er vort formål altid at optimere virksomhedens økonomi og struktur. Vi
lægger vægt på at skabe gensidig tillid og opbygge en uanfægtelig fortrolighed.

 


Mikkel Marc-Lauge

- Mikkel butikken er overtaget af Esbjerg-firmaet
Marc Lauge, der har en del butikker i forvejen,
men også egen produktion og import af jeans og
modetøj til unge piger. Den nye ejer Thomas
Lauge Christensen fortæller at den nye Mikkelbutik
kommer til at ligne den gamle, med et stort
udvalg af de hotteste brands til de modebeviste
piger.

 

Bjarmodan startede i 1992 af Bjarne Ilsøe, og flyttede i 2006 til nye
lokaler på Højgårdsvej 10 i Odder. Hvor vi også har indrettet en mindre
butik/showroom.
Bjarmodan er mest kendt for sine industrigulve til erhvervsmarkedet, men i august 2015 gik
vi ind på det ”almindelige gulvmarked” med levering af tæpper, linoleum, vinyl, trægulv
o.s.v. til både private og erhverv.
Bjarmodan er landsdækkende, og har også et salgskontor i Hedehusene på Sjælland.
Kim Nielsen er daglig leder af afdelingen i Odder for ”almindelige” gulvbelægninger der har
over 17 års erfaring.

 


Butik Fund

- Vi sælger klassisk tøj & ting med et
tvist. Målgruppen er fra 30 år og
opefter, og Butik Fund sælger også
accessories såsom bælter, ure og
smykker.
Vi har også tøjmærker i store
størrelser til en rigtig god pris.
Dea Guttman driver også Vitapark
Fodpleje i Vitapark, mens Cathrine
Lund har Beauty Angel, der tilbyder
lysbehandlinger. Det er tanken, at vi vil skiftes til at være i butikken på Rosensgade i starten.
Hilsen & på gensyn i butikken, Dea Guttman og Cathrine Lund.


Hos Tyrkeren

En lille butik på Holsteinsgade med et
stort udvalg i bl.a. frisk hjemmelavede
delikatesser, samt frisk frugt og
grøntsager, vin, nødder og mange
spændende specialiteter fra hele verden.
Bemærk vi har åbent 365 dage om året
Mandag til fredag 9- 19.00
Lørdag 9-17.00 & Søndag 10-17.00


Meeri skrædderi og kjoleforretning

På Nørregade 18 (det tidligere varmeværk)
har Odder fået en ny skrædderi og
kjoleforretning, med navnet Meeri.
Bag butikken står Line Damsgaard, der er
uddannet håndarbejdslærerinde og som
tidligere har haft forretning i Horsens.
I butikken er der et flot udvalg af
brudekjoler fra kendte designere som
eksempel fra engelske Benjamin Roberts,
men også mange konfirmationskjoler fra
bl.a. Fuhmanns, Real Silk og Luxux.
Karakteristisk for kjolerne til konfirmanderne i 2016 er, at de kan tilrettes og varieres efter
konfirmandens ønske.
 

 

Handelsfagskolen

Vi uddanner fremtidens detailfolk Handelsfagskolen er en moderne fagskole, der uddanner praktikelever inden for handel, detail og kontor.  
Siden 1966 har vi uddannet salgsassistenter, der er specialister inden for et specifikt brancheområde. Handelsfagskolen har også
et kursuscenter, der er specialiseret i at efteruddanne medarbejdere i detailhandlen. Elever og kursister kommer fra hele landet,
så de fleste er indkvarteret på skolen i undervisningsperioderne. Handelsfagskolen har et meget tæt samarbejde med detailkæder,
brancheforeninger, butikker og leverandører.   

NYT SYN Brillesmeden

Hos NYT SYN tager vi dit syn alvorligt. Vi tilbyder en komplet synsoplevelse, hvor der rådgives om alt fra farvesammensætning til personlig stil.
Hos os er fagligheden nemlig i højsædet. Vi har naturligvis også alle de spændende mærker fra de dygtigste brilledesignere og de store modehuse i butikken.  
Vi glæder os til at se dig i vores nye butik 

Harboe Galleri & Cafe´ 

Lone Harboe er aktiv og udøvende billedkunstner i eget univers siden midt 90´erne. Jeg arbejder gennem følelser, fantasi og farver
- via indre/ydre oplevelser og rejser.  Nyd en smagsoplevelse i cafeen i hyggelige omgivelser fyldt med farverige indtryk
- og lad dig blive inspireret...  Fra Cafe´en er der adgang til udendørs-servering ved Odder Å.
Du er altid velkommen til et besøg i min Cafe´- galleri & atalie! 


Smiley Frozen Yoghurt på Torvet 1

Ny cafe´ på Torvet i Odder som åbnede
torsdag den 7. maj. Køb Odder var naturligvis
til stede og ønskede tillykke med butikken, og
hvor indehaveren Mehdi Heidari samtidig
tegnede medlemskab til KO. Vi ønsker dem
velkommen i byen. Mehdi åbnede sin første
isbutik i Frederiksgade i Aarhus i marts måned,
og har nu valgt at åbne nr-2 butik i Odder.
Mehdi fortæller at de tilbyder flere forskellige
smagsvarianter af Frozen Yoghurt, samt en
stor ta´selv buffet med både frugt, lakrids og
chokolade o.m.a.


Bredkjærvejens Murer & Beton

Vi lægger stor vægt på at levere resultater og
service i topklasse. Det er vigtigt for os at
finde løsninger, som vores kunder bliver glade
for. Derfor sørger vi altid for at indgå i en
grundig dialog med vores kunder, så vi opnår
en fælles forståelse for det forestående arbejde,
som er med til at sikre det bedst mulige
resultat.
Vi er et murerfirma med mange forskellige
kompetencer og kan derfor stille med et team,
som dækker ethvert behov. Vi kommer altid
gerne ud og giver et uforpligtende tilbud.
Se mere på vores hjemmesiden på:
www.bmbmurer.dk

Højre spalte indhold

 • Butikkernes åbningstider

  Hverdage ……….   kl. 10 - 17.30
  Fredage ………...   kl. 10 - 18.00
  Lørdage …………   kl. 10 - 13.30/14

  Søg evt. på butikkernes egen hjemmeside.

  NB: Supermarkeder og nogle specialbutikker har andre åbningstider.