Title

Velkommen til nye medlemmer

Køb Odder byder velkommen til vort nye medlem

Mulle Pizza  

 

NY indehaver – samme gode kvalitet.

Mulle Pizza har fået ny indehaver nemlig:  Falah Yousif

 

EN PIZZA OPLEVELSE
Prøv f.eks. at sætte tænderne i en af vores delikate pizzaer med friske og udvalgte råvarer. En tynd og luftig bund med sprød skorpe, smagfuld tomatsauce,

den udsøgte Samsø ost - og endelig velsmagende kombinationer af lækkert fyld.
Velbekomme

 

Åbent alle dage fra 16.30 til 21.00 (tirsdage lukket)

 

 

 

På Køb Odders vegne
Kurt Møller, Koordinator
Ballevej 3, Odder
Tlf.
20700640
www.kobodder.dk

image002
 
 
 
5. 6. 7. og 8. juli                 
 
 
Ja, de er nu også medlem af Køb Odder. 
De vil gerne støtte op om Odder som handelsby og vi /Køb Odder vil til gengæld hjælpe Tunø Festivalen med at få solgt nogle flere billetter til festivalen i form af bl.a. denne markedsføring. 
 
image004Tunø festival holdes i år den 5. 6. 7. og 8. juli og billetter kan købes på ticket Master. 
Skal du bruge mange billetter (lav det f.eks. til en firma eller forenings hygge tur) så kontakt Michael Pelle Clausen tlf. 50476717 eller på mail: clausenpelle@gmail.com
for et godt tilbud.
 
Tunø er kendt for sin flotte natur, stille og rolige atmosfære og i weekenden med festival er der i år rigtig mange gode kendte musiknavne på plakaten. Se www.tunøfestival.dk

 

Støt op om vores lokale festival i Odder Kommune, tag to eller fire dage til Tunø og nyd den gode musik i venners lag.
…..  jo flere vi er – jo sjovere           
image006
 
 
 
 

Autohuset Odder er et familieejet værksted med 9 ansatte.
Vi er som frit autoværksted medlem af kæden Hella Service Partner, hvilket er din garanti for at vi tilbyder den nyeste teknologi inden for autoreparation, og at alle vore medarbejdere løbende modtager supplerende uddannelse. Vi er derfor godt rustede til at modtage din bil uanset mærke.

Serviceeftersyn:
Over 30 års erfaring og adgang til den nyeste teknologi, giver dig en sikkerhed for at din bil er i de bedste hænder, når den skal have lavet service. Vi reparerer og servicer alle bilmærker – også inden for garantiperioden. Vi har to kundebiler og to kundecykler til rådighed for vore kunder, så hvis du ikke kan undvære en bil, behøver du ikke bekymrer dig om, hvordan du skal komme frem og tilbage. Kundebilerne koster 150,- pr. dag.

Pladeværksted:
Vi har vores egen pladesmed med mere end 40 års erfaring, så vi kan også hjælpe hvis uheldet er ude og din bil bliver trafikskadet.

Tillid i øjenhøjde:
Hos os er det altid vores mekaniker, der tager imod dig og din bil, uanset om der er tale om serviceeftersyn, klargøring til syn, dækskifte eller reparationer. Det giver tryghed både for dig og for os, at dialogen er i øjenhøjde fra start til slut. Vi undgår misforståelser, når vi får drøftet behov og får afstemt forventninger fra start, og det skaber rammerne for det optimale samarbejde.
For os er det ikke en handel. Det er et samarbejde.
Vi kalder det……Bare bedre bilværksted.

Brugte biler:
Vi har også et stor udvalg af nyere brugte biler i et stort sortiment af bilmærker.

 

 

 

 

 

Clinic Worre     Hudpleje & Wellness 

Velkommen til Clinic Worre på Odder Parkhotel – en klinik indrettet i et roligt og behageligt miljø, hvor kunden altid er i centrum og i trygge hænder!

På klinikken tilbyder jeg både ansigtsbehandlinger, massage, hotstone massage, kropspeeling, hårfjerning med voks, samt farvning/tilretning af bryn og vipper. Til mine behandlinger benytter jeg DARPHIN eller NIMUE produkter, som er højteknologiske og eksklusive produkter bestående af rene og naturlige råvarer.

Kig ind på klinikken og vi kan i fællesskab finde den helt rette behandling og produkttype til dig, alt efter din hudtype, dine ønsker og behov.

Du kan naturligvis altid forkæle en du holder af med et gavekort i en fin indpakning, til både behandlinger og produkter i klinikken.

Jeg glæder mig til at forkæle dig på klinikken!

Klinisk Hud- og Spaterapeut Lone Worre

Clinic Worre - Odder Parkhotel - Torvald Køhlsvej 25, 1. sal - 8300 Odder - tlf. 28400816

Hvem er vi?

LemonMarketing er et digitalt hus som hjælper virksomheder med at skabe online synlighed. Med kerne-kompetencer drejende omkring SEO, AdWords, Facebook, Analytics, Tag Manager, Search Console, CRO mm. er kompetencepaletten bred og erfaringen er lang. LemonMarketing har således i over 10 år arbejdet med digital markedsføring og hjulpet adskillige virksomheder – både store og små.

Hvordan kan vi hjælpe dig?
Juicen er blandt andet blevet presset for PhoneWorld (Odder), Velfac, Inspari og Verdo. Vores kundeportefølje er bredt repræsenteret og tæller både B2B og B2C kunder med forskelligartede forretningsområder. Det er ikke størrelsen på din omsætning, der er definerende for, om vi kan hjælpe! Har du et mindre marketingbudget kan vi hjælpe med at skabe størst muligt ROI. Herved kan du langsomt men sikkert vækste din virksomhed. Har du et større budget, ja så er det faktisk samme teori og øvelse.

Vi er lokale
Vi har selv siddet på ”din” side af juicebaren og bestilt digitale opgaver ved bureauer. En af udfordringer som vi stødte på, gang på gang, ved de forskellige bureauer vi købte ind hos er, at de ikke er lokale. Betyder det noget? Ja, det mener vi! De større bureauer koncentrerer sig om de få store profilvirksomheder de håndterer. Vi er her derimod for dig. Vi er lokale og vi vil dig rent faktisk det bedste.

Den lille test
Prøv at lav en Google-søgning på din kerne kompetence… Kommer din virksomhed frem på side 1?
Vil du ikke gerne findes på side 1?
Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, er du velkommen til at kontakte os?

Skolegade 102, Odder – Tlf. 28783588 - www.lemonmarketing.dk

 

 

 

 

 

 

 

Tine Mynster www.tinemynster.dk

Tine Mynster er sanger, sangskriver og kunstmaler bosiddende på Alrø Gamle Skole. 

"Med udgangspunkt i livet i og omkring mig, skriver jeg sange der kommer tæt på.